Türkiye’nin önde gelen yaratıcı etkinlik ajanslarından dsm group, 13-15 Ekim 2017 tarihinde Türkiye’nin ilk ve tek acılı lezzetler festivali Acı Fest Chili & Chill’i gerçekleştirecek. “Gastronominin En Acı Hali” sloganıyla KüçükÇiftlik Park İstanbul’da düzenlenecek olan Acı Fest Chili & Chill, dünya mutfağı, usta şefler, barbekü alanları, konserler, süper acı lezzetler, workshop etkinlikleri ve sokak lezzetlerini bir araya getirecek.
"ACININ HER TÜRLÜSÜ"
dsm group Pazarlama Direktörü İlker Akar, bu yıl ilk kez gerçekleştirecekleri Acı Fest Chili & Chill’in nitelikli yeme içme festivalleri arasında özel bir yeri olacağını, ziyaretçilerin 100’ü aşkın markayla birbirinden farklı gastronomik deneyimi yaşayacağını ifade ediyor. Acılı lezzetleri sevenlerin festivalde Türkiye’nin ve dünyanın farklı ülkelerinden özel lezzetlerle ve usta şeflerle buluşacağını kaydeden Akar, üç gün boyunca İstanbulluların acının her türlüsüyle tanışacaklarını söylüyor.
Acı Fest Chili & Chill’de festival ziyaretçileri bir dönümlük barbekü alanında geleneksel tatları ve yeni mangal lezzetlerini tadacak, konser etkinliklerinde Balkan ezgileri ve gypsy müziğini yeniden keşfedecekler. Festivalde ziyaretçiler tadına bakmanın cesaret isteyeceği süper acılı lezzetlerle de tanışacak, dileyenler acı yarışmalarına katılabilecek.
Acı Fest Chili & Chill’in workshop etkinliklerinde ziyaretçiler usta şeflerin rehberliğinde acıyla harmanlanan yemeklerin yapımını ve biberle pişirme tekniklerinin inceliklerini öğrenecek. Sokak lezzetleri buluşmasında ise ziyaretçiler dönercisinden köftecisine kadar İstanbul’un çeşit çeşit gerçek sokak lezzetini bir arada bulacak.
dsm group Pazarlama Direktörü İlker Akar, bu yıl ilk kez gerçekleştirecekleri Acı Fest Chili & Chill’in nitelikli yeme içme festivalleri arasında özel bir yeri olacağını, ziyaretçilerin 100’ü aşkın markayla birbirinden farklı gastronomik deneyimi yaşayacağını ifade ediyor. Acılı lezzetleri sevenlerin festivalde Türkiye’nin ve dünyanın farklı ülkelerinden özel lezzetlerle ve usta şeflerle buluşacağını kaydeden Akar, üç gün boyunca İstanbulluların acının her türlüsüyle tanışacaklarını söylüyor.
Acı Fest Chili & Chill’de festival ziyaretçileri bir dönümlük barbekü alanında geleneksel tatları ve yeni mangal lezzetlerini tadacak, konser etkinliklerinde Balkan ezgileri ve gypsy müziğini yeniden keşfedecekler. Festivalde ziyaretçiler tadına bakmanın cesaret isteyeceği süper acılı lezzetlerle de tanışacak, dileyenler acı yarışmalarına katılabilecek.
Acı Fest Chili & Chill’in workshop etkinliklerinde ziyaretçiler usta şeflerin rehberliğinde acıyla harmanlanan yemeklerin yapımını ve biberle pişirme tekniklerinin inceliklerini öğrenecek. Sokak lezzetleri buluşmasında ise ziyaretçiler dönercisinden köftecisine kadar İstanbul’un çeşit çeşit gerçek sokak lezzetini bir arada bulacak.