NTV.COM.TR
ANA SAYFA
MODA&GÜZELLİK
KÜLTÜR&SANAT
MAGAZİN
LIFESTYLE
AŞK&İLİŞKİ
GEZİ
TELEVİZYON
N-LEZZETLER
Türkiye'den 2 lezzet listede:
Dünyanın en iyi kahvaltıları
Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den 6 lezzet listede
Cağ Kebabı 2. sırada:
Dünyanın en iyi kuzu etli yemekleri
Sıcak günlerde tüketebileceğiniz
5 serinletici içecek tarifi
Bursa'da üretilen Keles kirazının coğrafi işaret tescili yapıldı
N-LEZZETLER
Dünyanın en iyi sandviçleri açıklandı: Türkiye 1. sırada
N-LEZZETLER
Amasya'nın semaveri
coğrafi işaretle tescillendi
N-LEZZETLER
2022'nin en beğenilen dünya lezzetleri
N-LEZZETLER
Pizzaya meyve konur mu?
Dünya
Dünyanın en pahalı kahvesi
N-LEZZETLER
İtalya'nın vazgeçilmez tatlısı:
Cannoli
N-LEZZETLER
"Amasya sıkma tarhanası" tescillendi
N-LEZZETLER
En sevilen kahve çeşitlerinin hazırlanışı
N-LEZZETLER
Türk mutfağının sıralamasına tepki
Türkiye
"Balık yoğurtla yenilmez" algısına meydan okuyor: Çökertme kebabı balıklı oldu
N-LEZZETLER
Şeflerin gizli sırrı: Harcınıza 1 kaşık ekleyince dağılmayan köfteler elde ediliyor
N-LEZZETLER
Cağ kebabını kavanoza koyup dünyaya gönderiyor: 35 dakika suda beklemesi yeterli
N-LEZZETLER
Ezine peyniri zayıflatır mı? Kilo verme üzerindeki etkisi merak uyandırdı
N-LEZZETLER
Bilim dünyası duyurdu: Ne kadar yerseniz yiyin kilo aldırmıyor
N-LEZZETLER
Doğuş Yeme-İçme, Turizm ve Perakende Grubu, FOMA Ödülleri'nde 7 ödüle layık görüldü
Türkiye
Yapımı 5 saat süren asırlık tatlı: "Yapımı çok zahmetli olduğu için unutulmaya yüz tutuyor"
N-LEZZETLER
Damaklarda geleneksel iz bırakıyor: 5 malzemeyle hazırlanan lezzet sofraları süslüyor
N-LEZZETLER
Ayçiçek yağı kanser yapar mı? Bilim dünyasından çarpıcı yanıt
N-LEZZETLER
Tavuğun en faydalı yeri neresi?
N-LEZZETLER
Kuru kayısının 10 müthiş faydası: Bilim insanları tek tek kanıtladı
N-LEZZETLER
Karnıyarık sosunun olmazsa olmaz malzemesi: Yağ tutmayan karnıyarık tarifi
N-LEZZETLER
Kış gelince tüketimi arttı ama böbrek sağlığını tehdit ediyor
N-LEZZETLER
Asla mikrodalgada ısıtılmaması gereken 10 besin: Kansere neden oluyor
N-LEZZETLER
Ağızda dağılan tuzlu kurabiyenin sırrı: Sirkeyi çıkarın, yerine bunu koyun!
N-LEZZETLER
Doğuş Yeme-İçme, Turizm ve Perakende Grubu, Gault&Millau 2025 Rehberi’nde 11 kategoride 26 ödüle layık görüldü
N-LEZZETLER
Dünyanın en iyi 50 mutfağı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada yer aldı?
N-LEZZETLER
Hamuruna 1 kaşık ekleyince yırtılmayan yufkalar elde ediliyor: Yufkacıların gizli tarifi
N-LEZZETLER
Kabak çekirdeğinin kanıtlanmış 5 faydası: Bilim dünyası vücuda katkılarını tek tek saydı
N-LEZZETLER
Dubai çikolatasından sonra Dubai pastası çıktı: 10 gündür üretiyoruz
N-LIFE
Gault Millau 2025 listesi: 20'den fazla Doğuş Grubu restoranı seçkin rehberde yer aldı
N-LEZZETLER
Küflü peynir yenir mi? Meğer yıllardır yanlış biliyormuşuz
N-LEZZETLER
Her gün bir avuç ceviz yersek ne olur? Etkileri sanılandan da büyük
N-LEZZETLER
Yabancıların bayıla bayıla yediği 20 Türk yemeği belli oldu: Zirvedeki lezzetin tadına doyum olmuyor
N-LEZZETLER
Suyunu kaynatıp içmek bile yetiyor! ''Hekimlerin Piri'' önerdi: Tek başına ecza deposu
N-LEZZETLER
İngiliz mutfağının incisi: Beef Wellington nasıl yapılır? Beef Wellington tarifi
N-LEZZETLER
Özenle temizlenip tellere asılıyor: Soğuk kış günlerinde sofraların baş köşesinde yer alıyor
N-LEZZETLER
Sadece Doğubayazıt'ta yapılıyor: Anadolu'nun en eski diyet yemeği olarak biliniyor
N-LEZZETLER
Şalgamın az bilinen 10 faydası: Vücuda etkilerini duyan sofrasından eksik etmiyor
N-LEZZETLER
Bir kilo undan 500 tane çıkıyor! Antalyalıların vazgeçilmez lezzeti: Kış boyunca bayatlamıyor
N-LEZZETLER
Beslenme uzmanı uyardı: Kışın ağzınıza bile sürmeyin! Böbrek taşına zemin hazırlıyor
N-LEZZETLER
Bir diş sarımsak lezzetini katlıyor: Çılbır nasıl yapılır? Çılbır yapımının püf noktaları
Sağlık
Tarhanayı böyle pişirin, faydasını 2 katına çıkarıyor: 1 kaşığı doğal bağışıklık ilacı
N-LEZZETLER
Dünyanın en iyi 100 tatlısı arasında yer alıyor: Pastane usulü kazandibi nasıl yapılır?
N-LEZZETLER
Dolmaların şahı olarak biliniyor! Osmanlı mutfağından günümüze kadar geldi: Anteplilerin favori yemeği
N-LEZZETLER
Kış gelince sofralarda yerini aldı ama bu şekilde tüketildiğinde böbrekleri bitiriyor
N-LEZZETLER
Peynirin küflenmesini önleyen yöntem! İçine birkaç damla eklemek yetiyor: Bakteri üremesini de durduruyor
N-LEZZETLER
Faydalarıyla kelle paça ve işkembe çorbasını solluyor! 2 diş sarımsak ile lezzeti 10'a katlanıyor: Soğuk kış günlerinin favorisi
N-LEZZETLER
Kansersavar köfte olarak ilan edilmişti: Dağılmayan mercimek köftesi nasıl yapılır?
N-LEZZETLER
İtalyan şefler açıkladı! Makarna haşlarken yapılan en büyük hata buymuş
N-LEZZETLER
Gaziantep'in menengiç kahvesi ''Avrupa Birliği Coğrafi İşaret'' tescilini aldı
Türkiye
Balıkçıların önerisi: Bu yöntemle balık 1 yıl boyunca bozulmadan saklanıyor
N-LEZZETLER
Kapış kapış satılıyor ama 1 porsiyonu bile tansiyonu fırlatıyor! Son yılların favori yemeğini tüketirken dikkat
N-LEZZETLER
Bu tatlı saat 14.00'den sonra tükeniyor: Bursa'nın ünlü helvası nasıl yapılır?
N-LEZZETLER
Sivas'ın yöresel lezzeti sofraların vazgeçilmezi: 14 saatte hazırlanıyor, baltayla yarılarak servis ediliyor
N-LEZZETLER
"Doğal antibiyotik" kışın yoğun ilgi görüyor: Hastaneye gitmeyen bunu yiyip şifa buluyor
N-LEZZETLER
Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada yer aldı?
N-LEZZETLER
Havalar soğuyunca herkes ona koştu! Günde iki bardak içmek yetiyor: Kilosu 2 bin liradan başlıyor
N-LEZZETLER
Bağışıklığı güçlendiren geleneksel lezzet! Yoğurt ve pirinçle hazırlanıyor: Faydaları saymakla bitmiyor
N-LEZZETLER
Ne biber ne patlıcan dolmaların şahı bu sebze: Şıhıl mahşi nasıl yapılır? Adım adım Şıhıl mahşi tarifi
N-LEZZETLER
Kahvenize 1 çay kaşığı eklemek yetiyor: Metabolizmayı hızlandıran üç malzemeleri tarif
N-LEZZETLER
Mevsimi gelince sofralarda yerini aldı! Çıtır çıtır hamsi tava tarifi: Lezzetiyle damak çatlatıyor
Türkiye
Bakanlık açıklamaya devam ediyor: Çikolatada ilaç etken maddesi çıktı
Türkiye
Bu lezzet sadece Yozgat'a ait: Damaklarda unutulmaz tat bırakıyor
N-LEZZETLER
Dubai çikolatası çılgınlığına lise öğrencileri de katıldı: Bu da kaymaklı Dubai çikolatası
N-LEZZETLER
Kokoreç Türklerin mi Yunanların mı? Cevap Bilecik'ten geldi
N-LEZZETLER
Kaymak ile sunulduğunda tadına doyum olmuyor: Gıda boyası olmadan, kendinden kızaran ayva tatlısı tarifi
N-LEZZETLER
Soğanın en lezzetli hali: Üzüm yaprağı sarmasından daha kolay hazırlanıyor! Bir kere tadına bakan bir daha vazgeçemiyor
N-LEZZETLER
Havalar soğuyunca tezgahlarda yerini aldı! Bu sene daha ucuza satılıyor
N-LEZZETLER
Sadece bu ilçede yapılıyor: Ters çevrilip yenilen lezzetin tarifi sır gibi saklanıyor
DAHA FAZLA GÖSTER