Yeni füze sistemi Levent'in test atışı başarıyla gerçekleşti

ROKETSAN'ın milli ve yerli imkanlarla geliştirdiği füze sistemi LEVENT, ilk kez yapılan test atışı başarıyla tamamlandı.

DHA 24.03.2025 - 15:13

Roketsan’ın geliştirdiği Levent füzesi testten başarıyla geçti
Deniz unsurlarına tehdit oluşturan uçak, helikopter, İHA/SİHA, satha yakın veya yüksek irtifadan seyredebilen, ses altı/ses üstü sürate ve düşük radar kesit alanına sahip yakın hava savunma füze sistemi LEVENT, bir test atışını daha başarıyla geçti.

Başarıyla gerçekleşen test görüntüleri ROKETSAN'ın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Paylaşımda, "Gücümüz tarihimizden, ilhamımız cesur LEVENT'lerden. Mavi Vatan'da yakın hava savunmamızın etkin imha gücü olacak LEVENT'in bir test atışı daha başarıyla tamamlandı. Su üstü platformlarımızın gücüne güç katacak teknolojiler geliştirmeye hız kesmeden devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.