Van'da 2 ev yandı

Van'ın Başkale ilçesinde 2 ev çıkan yangınlarda, kullanılamaz hale geldi.

DHA 23.02.2025 - 12:19

Van'da 2 ev yandı

İlçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Sallıdere Mahallesi'ndeki Bahattin Arpak'a ait evde dün saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. Aile fertleri, son anda dışarı çıkıp kurtuldu.

Mahallelinin ihbarı üzerine adrese Büyükşehir Belediyesi Başkale İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Mahallelinin de destek verdiği ekipler, yangını söndürdü.

İlçeye 50 kilometre uzaklıktaki Ömerdağı Mahallesi'nde Mehmet Nezir Yaşar'a ait evde de yangın çıktı. Mahalleye sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Evlerin kullanılamaz hale geldiği her 2 yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.