Tekirdağ'da denizin rengi değişti: Yağmur suyu hattından çamurlu su aktı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yağmur suyu hattından denize çamurlu su akarken görüntülendi. Masmavi denizin geniş bir alanda bir anda sarı tonlara bürünmesi hayrete neden oldu.

İHA 14.02.2025 - 14:23

Tekirdağ'da denizin rengi değişti: Yağmur suyu hattından çamurlu su aktı
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa sahilinde meydana gelen olayda, yağmur suyu hattından akan suyun denizi çamur rengine boyadığı fark edildi.

Yapılan incelemeler sonucunda, denizin renginin değişmesinin sebebinin yağmur suyu hatlarının temizliği sırasında yakın bölgede yapılan çalışma olduğu belirlendi. Çalışma esnasında biriken çamurlu suyun yağmur suyu kanallarına karışarak denize akması sonucu geniş bir alanda sarı renk oluştuğu tespit edildi.

Yetkililer, durumun geçici olduğunu ve suyun kısa süre içinde eski haline döneceğini belirtirken, bazı vatandaşlar denizin değişen rengini hayretle izledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.