SunExpress 400 kabin memuru alacak! İşte kabin memuru alımı başvuru şartları

SunExpress 400 kabin memuru alacağını duyurdu. Türk Hava Yolları ve Lufthansanın ortak kuruluşu SunExpress, 400 kabin memuru alımı için ilan açtı. Peki, kabin memuru alımı başvuru şartları neler?

Haberler ntv.com.tr 22.10.2024 - 21:00

SunExpress tarafından verilen ilanda, şirket bünyesinde istihdam edilmek üzere kabin memuru kadrosuna alım yapılacağı belirtildi. İşte, kabin memuru alımı başvuru şartları

İlanda, 30 yılı aşan tecrübesi ve 1700'den fazla çalışanıyla vatandaşlara hizmet veren şirketin kabin memuru olmak isteyenlere çağrı yaptığı aktarılarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve pasaportuna sahip, 18-40 yaş aralığında, en az lise mezunu diplomasına sahip olanların, iyi derecede Türkçe ve İngilizce bilenlerin başvurabileceği kaydedildi.

Başvuru yapacak kişilerin boy ve kilo kriterlerini karşılamasının da aranan şartlar arasında yer aldığı bildirildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

SunExpress’in yeni kabin memuru alımı ilanında adaylar için belirlediği kriterler belli oldu:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

18-40 yaş aralığında bulunmak,

En az lise mezunu olmak,

İyi derecede Türkçe ve İngilizce bilgisine sahip olmak.

Ayrıca adayların iletişim becerileri, ekip çalışmasına yatkınlıkları ve müşteri memnuniyetine gösterdikleri özen gibi yetkinlikler de değerlendirilecek önemli hususlar arasında yer alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.