Sahte linklerle tuzak kurdular! Dolandırıcılık operasyonunda üç tutuklama

Gaziantep merkezli beş şehirde siber dolandırıcılık operasyonu düzenlendi. Sahte ödeme linkleriyle vatandaşları dolandıran üç kişi tutuklandı.

AA 25.03.2025 - 09:38

Gaziantep merkezli beş ilde düzenlenen siber dolandırıcılık operasyonunda üç zanlı tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, sosyal medya üzerinden alışveriş yapan vatandaşı sahte ödeme linkleriyle dolandıranlara karşı çalışma yürüttü.

BEŞ İLDE OPERASYON YAPILDI

Gaziantep merkezli Adana, Uşak, Karabük ve Şanlıurfa’da 8 adrese düzenlenen operasyonda, 6 cep telefonu, bir dizüstü bilgisayar, 6 sim kart, 11 banka kartı ele geçiren ekipler, 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden üçü nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, beşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.