Önce bıçaklandı sonra kaza yaptı: Cinayette gözaltı sayısı 9'a yükseldi

Konya'da bıçaklandıktan sonra otomobiliyle gitmek isterken bilinci kapanan gencin hayatını kaybettiği olayda 3 olan gözaltı sayısı 9'a yükseldi.

Haberler Anadolu Ajansı 21.10.2024 - 15:33

Olay, dün merkez Meram ilçesi Melikşah Mahallesi'nde bulunan pazar alanında meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Oğuzhan Yaşar (18) ile B.B. trafikte tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine B.B., Muhammet Oğuzhan Yaşar'ı bıçaklayarak yaraladı.

Muhammet Oğuzhan Yaşar yaralı halde otomobiline binerek olay yerinden ayrıldı. Yaşar, Akkonak Sokak üzerinde bilincinin kapanması sonucu park halindeki 3 araca çarptı.

Yaşar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından ilk olarak 3 kişi gözaltına alınırken, tahkikata devam eden polisin çalışmalarında gözaltı sayısının 9'a yükseldiği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.