Okulda bıçakla dehşet saçan öğrenci hakkında gözlem kararı

İstanbul Ümraniye'de eğitim gördüğü okula bıçakla gelerek müdür yardımcısına tehditte bulunan 12 yaşındaki öğrencinin, akıl hastalığının yerinde olup olmadığının tespiti için üç hafta gözlem altına alınmasına karar verildi.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 28.10.2024 - 13:11

Esenevler Mahallesi'ndeki ortaokulda öğrenim gören K.Ş. okula bıçakla gelerek tehditte bulunduğu iddiasına ilişkin polis ekiplerince muhafaza alıntına alınmasının ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa çıkarıldı.

Savcılıkça ifadesi alınan K.Ş., akıl hastalığı olup olmadığının tespitine yönelik gözlem altına alınması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik, K.Ş'nin, akıl hastalığının yerinde olup olmadığının tespitine yönelik üç hafta süre ile gözlem altına alınmasına karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Esenevler Mahallesi'ndeki bir ortaokulda 24 Ekim'de tehdit olayı yaşandığı ihbarı üzerine okula giden polis ekiplerince, sağlık sorunları nedeniyle ilaç kullanan öğrenci K.Ş'nin başka bir öğrenciyle sorun yaşadığı, müdür yardımcısının ailesiyle telefonla görüştüğü K.Ş'nin sözlü hakarette bulunarak okuldan ayrıldığı belirlenmişti.

Bir süre sonra okula bıçakla dönerek tehditte bulunan K.Ş, polis ekiplerince muhafaza altına alınmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.