Nevruz kutlamalarında hırsızlık: 9 tutuklama

Diyarbakır'daki nevruz etkinliğinde cep telefonu hırsızları yakalandı. Gözaltına alınan 14 şüpheliden 9'u tutuklandı.

AA, DHA 25.03.2025 - 11:06

Nevruz kutlamalarında cep telefonu hırsızlığı
Merkez Bağlar ilçesi Nevruz Parkı'nda 21 Mart'ta düzenlenen etkinlikte, kalabalığı fırsat bilen bir grup, vatandaşların cep telefonlarını yankesicilik yöntemiyle çaldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmada, Batman'dan gelen gruptan erkeklerin araç içinde beklediği, kadınların kalabalığa karışarak yankesicilik yaptığı belirlendi.

Düzenlenen operasyonla 14 şüpheli kaçmak üzereyken çaldıkları 19 cep telefonuyla yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 9 şüpheli tutuklandı, 5 kadın şüpheli hakkında ise hamile oldukları için "konutu terk etmeme" şeklinde adli kontrol kararı verildi.

Polis, ele geçirilen cep telefonlarını sahiplerine teslim etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.