Karşıyaka'nın eski belediye başkanı Nevzat Çobanoğlu hayatını kaybetti (Nevzat Çobanoğlu kimdir?)

Eski Karşıyaka belediye başkanı Nevzat Çobanoğlu hayatını kaybetti. Çobanoğlu, 1980-1989 yılları arasında Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevini üstlenmişti.

Haberler 17.09.2024 - 12:43

Karşıyaka Belediyesi Nevzat Çobanoğlu'nun vefat haberini resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan açıklamada; "Karşıyakamıza yaptığı hizmetlerle hafızalarımızda yer edinen eski Belediye Başkanımız Nevzat Çobanoğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz." denildi.
NEVZAT ÇOBANOĞLU KİMDİR?

Nevzat Çobanoğlu 1932 Malatya doğumlu. Harp Okulu, Harp Akademisi, Silahlı Kuvvetler ve Millî Güvenlik Akademileri mezunudur. Hava Kuvvetleri Jet Öğretmenliği, Filo Komutanlığı ve Harekât Komutanlığı, Harp Akademileri Öğretim Üyeliği, Sofya Askerî Ataşeliği, İzmir Karşıyaka Belediye Başkanlığı, TBMM XIX. Dönem İzmir Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.