Karaya oturan yük gemisi kurtarıldı

Ahırkapı Demir Sahası'nda karaya oturan dökme yük gemisi kurtarıldı.

AA 22.03.2025 - 08:10

Ahırkapı'daki karaya oturan gemi gemi kurtarıldı

Ahırkapı'da karaya oturan yük gemisi kurtarıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "XIN HAI TONG 37" isimli dökme yük gemisinin Ahırkapı Demir Sahası'nda karaya oturduğu belirtildi.

Açıklamada, geminin İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi koordinasyonunda, kılavuz kaptan, kurtarma uzmanı, KEGM-3 ve KEGM-4 hızlı tahlisiye botları refakatinde, Kurtarma-7 ve Kurtarma-9 römorkörlerince bulunduğu yerden kurtarılıp yüzdürülerek, Ahırkapı Demir Sahası'nda emniyetle demirletildiği kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.