Karaya oturan restoran vapurun işletmecisine 250 bin TL ceza

Bartın'ın Amasra ilçesi açıklarında çapa atarken karaya oturan restoran vapurun işletmecisine, Amasra Liman Başkanlığı tarafından 250 bin TL idari para cezası uygulandı.

Haberler DHA 06.10.2024 - 17:28

Kastamonu Cide Belediyesi'nden kiralanan 50 metre uzunluğundaki 'Şehit Necati Gürkaya' isimli restoran vapurun çapası fırtınada hasar görünce işletmecisi Amasra Kaymakamlığı'na başvurarak çapasını düzeltmek için hareket izni aldı.

Büyük Liman'dan çıktıktan sonra yeniden liman içinde çapa atmaya çalışan vapur, kontrolünü kaybedip, kumsala yakın bölgede karaya oturdu. Çevredeki balıkçıların vapuru kumsaldan çıkartma çabaları olumsuz sonuçlanınca bugün Zonguldak Ereğli Limanı'ndan römorkör getirildi.

Vapur, bulunduğu yerden kurtarılarak söküm işlemleri için Kastamonu'nun Cide Limanı'na gönderildi. Öte yandan Amasra Liman Başkanlığı, restoran vapur işletmecisine 250 bin TL idari para cezası uyguladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.