İzmir'de feci kaza: Motosikletten yola savrulan genç öldü

İzmir'in Konak ilçesinde, motosikleti ile makas atarak geçmeye çalışan sürücü 21 yaşındaki Enes G., direksiyon hakimiyetini kaybedince arkasında bulunan 20 yaşındaki Ramazan Özdemir ile beraber yola savruldu. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Özdemir, hayatını kaybetti.

Haberler DHA 19.10.2024 - 07:52

Dün saat 23.00 sıralarında İzmir'in Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Karataş Tramvay Durağı önünde kaza meydana geldi.

İddiaya göre, motosikleti ile seyir halinde olan 21 yaşındaki Enes G., trafik ışıklarında kalkış yapan otomobillerin arasından makas atarak geçmeye çalıştı.

Bu sırada Enes G., direksiyon hakimiyetini kaybedince arkasında bulunan Ramazan Özdemir ile birlikte yola savruldu.

Kazada Enes G. ile Ramazan Özdemir yaralandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Enes G. ile Ramazan Özdemir'in kaza anında kask takmadıkları öğrenildi. Yaralanan gençler ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Nevvar Salih İşgören Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedaviye alınan yaralılardan Ramazan Özdemir, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Enes G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Özdemir'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Motosiklet sürücüsü Enes G.'nin kaza anında 0.32 promil alkollü olduğu tespit edilirken, başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.