556 adet sahte altın ve tarihi eser ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda dolandırıcılıkta kullanılmak üzere hazırlanan 556 adet tarihi eser ve ve altın görünümü verilmiş malzeme ele geçirildi.

Haberler İHA 31.03.2024 - 15:17

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan planlı ve istihbari çalışmalar neticesinde, Bağlar ilçesi Ağaçgeçit Mahallesine dolandırıcılıkta kullanılmak üzere hazırlanan tarihi eser ve ve altın görünümü verilmiş madeni para getirileceği ve söz konusutarihi malzemelerin aynı yerde satılacağı yönünde bilgi elde edildi.

Elde edilen bilgiler ışığında jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Şüpheli şahısların aracında yapılan kontrolde; 556 adet altın ve tarihi eser görünümü verilmiş malzeme ele geçirilirken, yakalanan 2 şüpheli şahıs adli işlemleri tamamlamak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.