İstanbul’da sokağı savaş alanına çeviren kaza: Panikleyip otomobilden atladı

İstanbul Kağıthane’de kontrolden çıkan otomobil, 3 araca çarptı. Kaza sırasında otomobilin yolcu koltuğunda oturan bir kadın, kendini seyir halindeki araçtan dışarı attı. Kadın yaralanırken, kazaya karışan araçlarda büyük hasar meydana geldi.

Haberler DHA 22.07.2024 - 09:22 Son Güncelleme : 22.07.2024 - 10:47

  • 1

    Kağıthane’de kontrolden çıkan otomobil diğer araçlara çarptı, bir kadın kontrolden çıkan otomobilden atladı.

    Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Harmantepe Mahallesi’nde meydana geldi.

    Edinilen bilgiye göre; 34 FPY 451 plakalı Necip Dırmaz’ın kullandığı otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak park halindeki 3 araca çarptı.

    HABERİN VİDEOSUNA GİT

  • 2

    Kaza sırasında seyir halindeki otomobilin yolcu koltuğunda oturan sürücünün eşi Mukaddes Durmaz, panikleyip kapıyı açarak kendini araçtan dışarıya attı.

    Yerde sürüklenen kadın, yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • 3

    Polis ekipleri, sokakta güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri, yaralı kadını olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

    Kazaya karışan 4 araçtan 2’si kullanılmaz hale geldi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • 4

    PANİKLE OTOMOBİLDEN ATLADI

    Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

    Görüntülerde, seyir halindeki otomobilin yolcu koltuğunda oturan kadının kaza öncesinde araçtan atladığı, ardından kazanın yaşandığı ve çevredeki vatandaşların yardıma geldiği görülüyor.

  • 5

    ARAÇLARDA BÜYÜK HASAR OLUŞTU

    Park halindeyken yaşanan kazanın ardından kullanılamaz hale gelen otomobilin sahibi Fikri Yaşaroğlu, “Freni tutmamış dediler, üç tane araca vurmuş. Benim arabama vurunca üç tane otomobil birbirine girdi. Bir tane kadın vardı, araçtan düştü, ambulans geldi ve hastaneye kaldırdılar. Sadece benim arabamda 400-500 bine yakın hasar var.” dedi.
  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.