Binlerce kişi Atatürk'le yan yana fotoğrafını paylaştı (Atatürk ile yapay zeka fotoğrafı nasıl yapılır?)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında sosyal medyada yeni bir trend başladı, binlerce kullanıcı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'le yan yana fotoğrafını paylaştı. Yapay zeka teknolojisi, Atatürk hayranlarına onunla sanal bir fotoğraf çekilme fırsatı sunuyor. 

Haberler Sosyal Medya 30.10.2023 - 13:28

  • 1
    Modern teknoloji ve yapay zeka sayesinde birçok kişinin Mustafa Kemal Atatürk ile yan yana görüntüsü var. Geliştirilen bir yapay zekâ modeli, fotoğraflarımızı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile birleştirmemizi sağlıyor.
  • 2
    Birçok kullanıcının bu yapay zekâ aracı ile oluşturduğu fotoğraflar büyük beğeni topluyor.
  • 3

    YAPAY ZEKA UYGULAMASININ AYRINTILARI

    Tarayıcınızdan yuzuncuyil.harikalar.com sitesine giriş yapın.

    harikalar.com adlı web sitesinin cumhuriyetin 100. yılına özel hazırladığı bir metin ve Atatürk fotoğrafı çıkıyor.


  • 4
    Kişisel bilgilerinizi girip yüzünüzün net bir şekilde gözüktüğü bir fotoğrafı seçtikten sonra "Fotoğrafı Yükle" kısmına tıklayın.

    Yapay zekâ fotoğrafı işledikten sonra cihazınıza indirebilirsiniz.
  • 5

    İLGİ NEDENİYLE BEKLETMELER OLABİLİYOR

    Yoğun talep gördüğü için site bazen sizi tekrar sırada bekletebiliyor ancak fotoğrafınızı yükledikten sonra yaklaşık bir dakika bekleme süreniz oluyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız