Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satışa sunuldu: Fiyatları belli oldu

Tamamen yenilenen ön ve arka tasarımı, güncellenen motor seçenekleri, yenilenen iç tasarımı ve yeni donanım seçenekleriyle yeni CUPRA Formentor Türkiye'de satışa çıktı. 

Haberler ntv.com.tr 15.08.2024 - 07:52

  • 1
    Doğuş Otomotiv’in distribütörlük faaliyetlerini yürüttüğü CUPRA markasının İspanya Martorell'deki merkezinde tasarlanan, geliştirilen ve üretilen CUPRA Formentor, büyük başarıya ulaşan selefinin ardından yeni versiyonuyla Türkiye'de.
  • 2
    Yeni CUPRA Formentor, köpekbalığı burnundan esinlenilen ön tasarımı, kaputa entegre bakır renkli CUPRA logosu, markanın imza niteliğindeki yenilenen üçgen formlu gündüz sürüş farları, yenilenen Matrix LED far tasarımı ve 3 boyut efektli ‘Infinite LED’ formundaki arka stoplara entegre edilen aydınlatmalı CUPRA logosuyla marknaın yeni tasarım dilini benimsiyor.
  • 3
    İç tasarımda da 10,25 inç dijital gösterge paneli ve yenilenen 12,9 inçlik multimedya sistemi başta olmak üzere bir dizi tasarım ve donanım güncellemeleri dikkatleri çekiyor.
  • 4
    İlk etapta 1.5 eTSI hafif-hibrit (mHEV) teknolojisine sahip benzinli motor seçeneği satışa sunulan modelin, ilerleyen dönemlerde modelin farklı güç ve aktarma seçeneklerine sahip diğer versiyonları da gelecek.
  • 5

    Tamamen yenilenen 18” ve 19” boyutlarındaki jant tasarımları, mat siyah ağırlıklı gümüş gri veya bronz renklerle alınabiliyor. Mat Magnetic Gri, Graphene Gri, metalik Magnetic Gri, Midnight Siyah ve Buzul Beyazı gövde renklerine ilave olarak Fiord Mavi ile VZ serilerine özel olarak sunulan Mat Century Bronz ve Mat Enceladus Gri seçenekleri renk paletine eklenmiş durumda.

  • 6

    FİYAT LİSTESİ

    CUPRA Formentor 1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG lansmana özel 1.975.000 TL'den, 

    1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG VZ-Line lansmana özel 2.290.000 TL'den, 

    VZ 2.0 TSI 333 PS DSG 4Drive ise 3.990.000 TL'den satışa sunuldu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.