ÖSYM tarih verdi: YÖKDİL/2 başvuruları ne zaman bitecek? 

YÖKDİL/2 başvuruları devam ediyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 11 Ağustos'ta yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2024-YÖKDİL/2) başvurularının ne zaman sona ereceği merak konusu oldu. Peki, YÖKDİL/2 başvuruları ne zaman bitecek?

Haberler ntv.com.tr 29.06.2024 - 18:55

  • 1
    YÖKDİL/2 başvuruları, yabancı dil puanını belgelemek isteyen adayların gündeminde yer alıyor. Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi, ilgili sınavın kılavuzunda yer alıyor. Adaylar kılavuza ÖSYM'nin sitesinden erişebiliyor. İşte, YÖKDİL/2 başvurularında son bilgiler...
  • 2

    YÖKDİL BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?


    ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre başvurular 2 Temmuz'a kadar sürecek.


  • 3

    YÖKDİL BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


    Adaylar başvurularını, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden ya da ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından gerçekleştirebilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız