AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı! AÖF sınav sonucu sorgulama ekranı

Anadolu Üniversitesi'nden sonuç duyurusu geldi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu. AÖF yaz okulu sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinden görüntülenebilecek.

Haberler ntv.com.tr 27.08.2024 - 19:06

17 Ağustos'ta tamamlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınav sonuçları ilan edildi. Sonuçların ilan edilmesi ile adayların araştırmaları da hız kazandı.

Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavı 17 Ağustos 2024 tarihinde yapılmıştı.

Adaylar, 2023-2024 AÖF Yaz Okulu Sınav sonuçlarına aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebiliyor.

AÖF SINAV SONUCU SORGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

AÖF YAZ OKULU SINAVI NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacak.

Başarı notu alt sınır değeri 35'tir. Başarı notu alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.