ALES/2 sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÖSYM takvimine göre ALES/2 sonuç tarihi

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/2), 28 Temmuz Pazar günü yapılıyor. Sınava katılım sağlayan adayların gündeminde sonuç tarihi var. Peki, ALES/2 sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM takvimine göre ALES/2 sonuç tarihi...

Haberler 28.07.2024 - 09:04

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/2) 28 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.  Yüksek lisans yapmak için sınava katılım sağlayacak olan adaylar, ALES/2 sonuçları için ÖSYM takvimini inceliyor.

ALES/2 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları 16 Ağustos'ta açıklanacak ve bu tarihten itibaren 5 yıl süreyle geçerli olacak. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ALES sonuçları ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden ilan edilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.