Zelenski: "Rusya, 200’e yakın İHA saldırısı düzenledi"

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rus ordusunun gece boyunca Ukrayna’ya yönelik yoğun İHA saldırıları gerçekleştirdiğini belirtti.

Haberler AA 20.03.2025 - 13:36

Zelenski: "Rusya, 200’e yakın İHA saldırısı düzenledi"
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rus ordusunun gece ülkesine 200'e yakın İHA ile saldırdığını belirterek, "Ruslar, her fırlatmada dünyaya barışa yönelik gerçek tutumlarını gösteriyor." ifadesini kullandı.

Zelenski, X'ten yaptığı açıklamada, Rus ordusunun dün gece Ukrayna'ya İHA saldırısı gerçekleştirdiğini bildirdi.

Volodimir Zelenski, "Her gün ve her gece, devam eden füze saldırılarıyla birlikte neredeyse yüz veya daha fazla İHA fırlatılıyor. Ruslar, her fırlatmada dünyaya barışa yönelik gerçek tutumlarını gösteriyor." ifadelerine yer verdi.

Rusların bu gece 200'e yakın İHA ile saldırı düzenlediğine işaret eden Zelenski, Kirovograd bölgesinde 4'ü çocuk 10 kişinin yaralandığını, bir kilise ve sivil altyapının hasar gördüğünü kaydetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.