Hizbullah ve İslami Cihat, Gazze'yi görüştü

Hizbullah ile İslami Cihat liderleri, Batı Şeria ve Gazze'deki duruma görüşmek üzere bir araya geldi. Görüşmede, "vaat edilen zafere ulaşmak için güçlü bir şekilde hareket etmeye devam edilmesi gerektiğinin" konuşulduğu da bildirildi.

Haberler ntv.com.tr 12.02.2024 - 11:15

İsrail'in Refah'a yönelik saldırıları sürerken, Hizbullah ile İslami Cihat liderleri bir araya geldi.

Hizbullah'tan yapılan açıklamada, örgütün genel sekreteri Hasan Nasrallah'ın, İslami Cihad Genel Sekreteri Ziyad el-Nakhalah ile görüştüğü duyuruldu.

Açıklamaya göre ikili, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'daki son gelişmeleri ve "direniş ekseninin çeşitli alanlarda sağladığı yardımları" ele aldı. Nasrallah ve al-Nakhalah'ın, "vaat edilen zafere ulaşmak için güçlü bir şekilde hareket etmeye devam edilmesi gerektiğini" vurguladıkları da bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.