PKK asker kaçırdı

Diyarbakır'da bir uzman çavuşun, yol kapatarak kimlik kontrolü yapan PKK'lılar tarafından kaçırıldığı öne sürüldü.

PKK asker kaçırdı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 1 uzman çavuşun, ellerinde molotofkokteyli ve silah bulunan bir grup tarafından kaçırıldığı iddia edildi.

Lice-Hani karayolunda terör örgütü lehine gösteri yapan yüzleri kapalı bir grup, durdurdukları bazı araçların anahtarlarını alarak, yolu trafiğe kapattı.

Mahsur kalan araçlarda kimlik kontrolü yapan, bazılarının elinde molotofkokteyli ve silah bulunduğu bildirilen grup, bir yolcunun asker olduğunu fark etti.

Mardin'den Bingöl'e giden uzman çavuşu yanlarına alan grup bölgeden uzaklaştı. Güvenlik güçleri, söz konusu bölgede kaçırılan uzman çavuşun bulunması için çalışma başlattı.

Sayfa Yükleniyor...