Fatma Girik: İnsanlar gerekmedikçe dışarıya çıkmasınlar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren ünlü oyuncu Fatma Girik, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzmanların yaptığı "evde kalın" çağrısına destek verdi. Girik, "İnsanlar gerekmedikçe dışarıya çıkmasınlar" dedi.

Fatma Girik: İnsanlar gerekmedikçe dışarıya çıkmasınlar

Bodrum'un Torba Mahallesi'nde annesiyle yaşadığı evinde dinlenen Fatma Girik, alışverişini yardımcıları aracılığıyla yapıyor. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, beraberindeki Torba Mahallesi Muhtarı Suat Kaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ile Girik'i ziyaret etti. Ziyaretten paylaşılan görüntülerde usta oyuncunun, evinde annesiyle dinlenip vakit geçirdiği ve televizyon seyrettiği görüldü.

Fatma Girik: İnsanlar gerekmedikçe dışarıya çıkmasınlar - 1

Girik'in sağlık durumu hakkında bilgi aldığını ifade eden Aras, belediye ekipleriyle büyüklerin ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Fatma Girik ise ziyaretinden dolayı yetkililere teşekkür etti.

Virüs salgınına karşı uzmanların tavsiyelerine uyulmasını isteyen Girik, "Evde kalın çağrısına ben de destek veriyorum. İnsanlar gerekmedikçe dışarıya çıkmasınlar. İnşallah bu durum en kısa sürede atlatılır" ifadesini kullandı.

Video Player is loading.
Mevcut Süre 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Yayın Türü Canlı
Kalan Süre 0:00
 
1x
Yeniden BaşlatCorona testi yaparken nereden nasıl örnek alınıyor? (İşte dikkat edilmesi gerekenler)
  • Geçerli zamana ait video URL'sini kopyala

Sayfa Yükleniyor...