T.C. ADANA 3. AİLE MAHKEMESİ

T.C. ADANA 3. AİLE MAHKEMESİ

 

21.02.2025

Sayı: 2023/369 Esas                                                                                          

 

İ L A N METNİ

 

Davacı , MURAT ŞİPŞAK ile  Davalı , SİNEM ŞİPŞAK arasında mahkememizde görülmekte olan Tanıma Ve Tenfiz davası nedeniyle;

Davacı vekili dava dilekçesinde özetle; Orta Hollanda Mahkemesi Lelystad Yerleşkesi C/16/532120/FL  RK  21/1547 dava numaralı, 01/09/2022 tarih ve 30/12/2022 kesinleşme tarihli boşanma kararının Türkiye'de tanınmasını ve icra olunabilmesi için tanıma ve tenfizine karar verilmesini arz ve talep etmiştir.

Davalı  Sinem ŞİPŞAK' ın tüm araştırmalara rağmen adresi tespit edilemediğinden,  davalıya dava dilekçesi, tensip zaptı ve ön inceleme duruşma gününün ilan ile bildirilmesine karar verilmiştir.

HMK' nun 320-321. maddesi gereği belirlenen 06/05/2025 günü ve saat 09:05'e ön inceleme duruşmasına katılması, sulh ve arabuluculuk için gerekli hazırlıkları yapması, aynı celse tahkikata geçilebileceği, duruşmaya katılmadığı taktirde yokluğunda yapılacak işlemlere itiraz edemeyeceği, tebligat yerine kaim olmak üzere davalı Sinem ŞİPŞAK' a ilanen tebliğ olunur.

 

 

#İlangovtr Basın no ILN02187624