Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir Ne Demek? Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir ne demek? Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir kelimesi nasıl yazılır? Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir Ne Demek?
Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir Ne Demek?

Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir Ne Demek? Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Uyuz Olup Kaşınmak İnsanı Çok Rahatsız Eder Ama Züğürtlükten Dolayı Ne Yapacağını Düşünmek Daha Çok Rahatsız Eder` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir Kelimesi Nasıl Yazılır? Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir

Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir ne demek? Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir kelimesi nasıl yazılır? Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir kökeni nedir? Züğürt Olup Düşünmektense Uyuz Olup Kaşınmak Yeğdir kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...