Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) Ne Demek? Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) ne demek? Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) kelimesi nasıl yazılır? Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) Ne Demek?
Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) Ne Demek?

Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) Ne Demek? Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Yenmeyecek Nitelikte Olan (Yiyecek)
Hoşa Gitmeyen, Beğenilmeyen Nitelikte Olan
Çok Ağır (Söz)
Kendisiyle Başa Çıkılamayacak Durumda Olan

Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak)

Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) ne demek? Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) kelimesi nasıl yazılır? Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) kökeni nedir? Yenilir Yutulur Değil (Veya Olmamak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...