Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) Ne Demek? Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) ne demek? Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) kelimesi nasıl yazılır? Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) Ne Demek?
Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) Ne Demek?

Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) Ne Demek? Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Bir Yasa Önerisi, Yasama Gücü Tarafından Onaylanmak

Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak)

Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) ne demek? Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) kelimesi nasıl yazılır? Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) kökeni nedir? Yasa Çıkarmak (Veya Yapmak Veya Koymak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...