Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) Ne Demek? Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) ne demek? Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) kelimesi nasıl yazılır? Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) Ne Demek?
Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) Ne Demek?

Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) Ne Demek? Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: İstersen (İsterse...) Gibi Konuşulan İş Üzerinde Bir Kimseyi Serbest Bırakmayı Anlatan Bir Söz
`Var Kıyas Et, Varın Hesap Edin` Biçiminde, Bu Kıyas Ve Hesabın Vereceği Önemli Sonuca Dikkat Çekmek İçin Kullanılan Bir Söz
Önüne Getirildiği Cümleye Israrlı İstek Düşüncesi Katarak `Tek` Anlamında Kullanılan Bir Söz
`Haydi` Anlamında Kendisinden Sonra Kullanılan Fiilin Yapılması Gerektiğini Anlatan Bir Söz

Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) Kelimesi Nasıl Yazılır? Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar)

Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) ne demek? Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) kelimesi nasıl yazılır? Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) kökeni nedir? Var (Veya Varın Veya Varsın Veya Varsınlar) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...