Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) Ne Demek? Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) ne demek? Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) kelimesi nasıl yazılır? Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) Ne Demek?
Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) Ne Demek?

Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) Ne Demek? Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Horlamak, Haksızlık Etmek, İyi Davranmamak

Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak)

Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) ne demek? Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) kelimesi nasıl yazılır? Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) kökeni nedir? Üvey Evlat Gibi Tutmak (Veya Saymak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...