Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) Ne Demek? Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) ne demek? Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) kelimesi nasıl yazılır? Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) Ne Demek?
Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) Ne Demek?

Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) Ne Demek? Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Çok Para Vererek Satın Almak, Çok Pahalı Gelmek

Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak)

Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) ne demek? Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) kelimesi nasıl yazılır? Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) kökeni nedir? Tuzluya Mal Olmak (Veya Oturmak Veya Patlamak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...