Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş Ne Demek? Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş ne demek? Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş kelimesi nasıl yazılır? Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş Ne Demek?
Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş Ne Demek?

Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş Ne Demek? Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Hoşa Gitmeyen Herhangi Bir Nitelik Yönünden Birbiriyle Benzeşen İki Kişi Bir Araya Gelmiş` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş Kelimesi Nasıl Yazılır? Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş

Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş ne demek? Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş kelimesi nasıl yazılır? Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş kökeni nedir? Tencere Yuvarlanmış, Kapağını Bulmuş kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...