Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir Ne Demek? Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir ne demek? Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir kelimesi nasıl yazılır? Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir Ne Demek?
Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir Ne Demek?

Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir Ne Demek? Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Sözün İnsanlar Üzerinde Etkisi Büyüktür; Yerinde Söylenen Sözler İşlerin Yoluna Girmesini Sağlar, Ölçüsüz Ve Sert Söylenen Sözler İse Karşıdakini Öfkelendirir, Söyleyenin Öldürülmesine Bile Yol Açabilir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir Kelimesi Nasıl Yazılır? Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir

Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir ne demek? Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir kelimesi nasıl yazılır? Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir kökeni nedir? Söz Var, İş Bitirir; Söz Var, Baş Yitirir kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...