Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış Ne Demek? Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış ne demek? Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış kelimesi nasıl yazılır? Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış Ne Demek?
Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış Ne Demek?

Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış Ne Demek? Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Kendisi Sığıntı Durumundayken Yanına Bir Kişi Daha Almış` Anlamında Kullanılan Bir Söz
`Bir İşi Başaramayacak Durumdayken Bir İş Daha Yükleniyor` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış Kelimesi Nasıl Yazılır? Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış

Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış ne demek? Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış kelimesi nasıl yazılır? Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış kökeni nedir? Sıçan Deliğe Sığmamış, Bir De Kuyruğuna Kabak Bağlamış kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...