Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) Ne Demek? Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) ne demek? Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) kelimesi nasıl yazılır? Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) Ne Demek?
Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) Ne Demek?

Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) Ne Demek? Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Alıngan, Çabuk Darılır Olmak, Şakadan Anlamamak

Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek)

Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) ne demek? Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) kelimesi nasıl yazılır? Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) kökeni nedir? Pirinci (Çok) Su Kaldırmamak (Veya Götürmemek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...