Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır Ne Demek? Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır ne demek? Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır kelimesi nasıl yazılır? Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır Ne Demek?
Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır Ne Demek?

Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır Ne Demek? Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Bir Şeyden Yararlanmak İsteyen Kişi, Bunun İçin Gereken Aracı Eli Altında Bulundurmalıdır` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır Kelimesi Nasıl Yazılır? Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır

Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır ne demek? Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır kelimesi nasıl yazılır? Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır kökeni nedir? Pilav Yiyen Kaşığını Yanında (Veya Belinde) Taşır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...