Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) Ne Demek? Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) ne demek? Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) kelimesi nasıl yazılır? Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) Ne Demek?
Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) Ne Demek?

Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) Ne Demek? Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Bir İş, Olay Veya Durum Karşısında Hiçbir Harekette Bulunmamak

Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak)

Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) ne demek? Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) kelimesi nasıl yazılır? Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) kökeni nedir? Parmağını Bile Kıpırdatmamak (Veya Oynatmamak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...