Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak Ne Demek? Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak ne demek? Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak kelimesi nasıl yazılır? Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak Ne Demek?
Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak Ne Demek?

Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak Ne Demek? Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Başkasına Kızıp Kendisine Zarar Verecek İş Görmek

Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak Kelimesi Nasıl Yazılır? Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak

Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak ne demek? Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak kelimesi nasıl yazılır? Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak kökeni nedir? Papaza Kızıp Oruç (Veya Perhiz) Bozmak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...