Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır Ne Demek? Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır ne demek? Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır kelimesi nasıl yazılır? Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır Ne Demek?
Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır Ne Demek?

Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır Ne Demek? Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Önemli İş Yapmamış Olanlar, Yapılmış Önemli İşleri Kendiliğinden Oluvermiş Sanırlar` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır Kelimesi Nasıl Yazılır? Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır

Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır ne demek? Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır kelimesi nasıl yazılır? Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır kökeni nedir? Minareyi Yaptırmayan Yerden Bitmiş Sanır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...