Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) Ne Demek? Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) ne demek? Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) kelimesi nasıl yazılır? Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) Ne Demek?
Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) Ne Demek?

Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) Ne Demek? Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Hastalık, Tiksinme Vb. Sebeplerle Bir Şeyi Yiyememek
Çirkin Bir Şey Karşısında Huzursuz Olmak, Rahatı Kaçmak

Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek)

Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) ne demek? Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) kelimesi nasıl yazılır? Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) kökeni nedir? Midesi Almamak (Veya Kaldırmamak Veya Kabul Etmemek Veya Götürmemek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...