Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) Ne Demek? Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) ne demek? Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) kelimesi nasıl yazılır? Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) Ne Demek?
Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) Ne Demek?

Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) Ne Demek? Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Üstü Kapalı Bir Biçimde Karşısındakine Bir Şeyler İma Etmek

Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak)

Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) ne demek? Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) kelimesi nasıl yazılır? Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) kökeni nedir? Laf Çakmak (Veya Çarptırmak Veya Dokundurmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...