Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) Ne Demek? Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) ne demek? Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) kelimesi nasıl yazılır? Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) Ne Demek?
Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) Ne Demek?

Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) Ne Demek? Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Doğrudan Doğruya Kendisine Söylenemeyen Düşünce Ve Uyarıların, O Kimsenin Çok Yakınına Söylendiğinde Kullanılan Bir Söz
Herhangi Birine Dolaylı Olarak Söylenecek Uyarı Söz Konusu Olduğunda Kullanılan Bir Söz

Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) Kelimesi Nasıl Yazılır? Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit)

Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) ne demek? Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) kelimesi nasıl yazılır? Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) kökeni nedir? Kızım Sana Söylüyorum (Veya Dedim) Gelinim Sen Anla (Veya İşit) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...