Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır Ne Demek? Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır ne demek? Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır kelimesi nasıl yazılır? Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır Ne Demek?
Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır Ne Demek?

Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır Ne Demek? Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Tanrı Kendisine Kısmet Vermemiş Olan Yaratık, Yararlanılacak Şeyi Elde Etmek Kolaylaştığı Zaman, Başka Bir İşle Uğraştığı İçin Bundan Yoksun Kalır` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır Kelimesi Nasıl Yazılır? Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır

Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır ne demek? Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır kelimesi nasıl yazılır? Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır kökeni nedir? Kısmetsiz Köpek, Sabaha Karşı Uyuyakalır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...