Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır Ne Demek? Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır ne demek? Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır kelimesi nasıl yazılır? Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır Ne Demek?
Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır Ne Demek?

Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır Ne Demek? Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Sevdiği Şeyden Yoksun Kalmak İstemeyen Kişi, Onu Sağlayacak Araçları Eli Altında Bulundurmalı Ve Bunun İçin Gereken Sıkıntılara Katlanmalıdır` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır Kelimesi Nasıl Yazılır? Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır

Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır ne demek? Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır kelimesi nasıl yazılır? Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır kökeni nedir? Kaymağı Seven Mandayı Yanında Taşır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...