Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler Ne Demek? Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler ne demek? Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler kelimesi nasıl yazılır? Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler Ne Demek?
Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler Ne Demek?

Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler Ne Demek? Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Yaptığı Bir İşi Olduğundan Daha Çok, Daha Büyük Veya Daha Farklı Göstermek, Abartmak

Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler Kelimesi Nasıl Yazılır? Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler

Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler ne demek? Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler kelimesi nasıl yazılır? Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler kökeni nedir? Kavurga Yer, Kavurma Yemiş Gibi Bıyığını Siler kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...