Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır Ne Demek? Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır ne demek? Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır kelimesi nasıl yazılır? Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır Ne Demek?
Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır Ne Demek?

Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır Ne Demek? Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Kişi Durumunun Gereklerine Aykırı Taşkınlıklarda Bulunursa Artık Düşecek Demektir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır Kelimesi Nasıl Yazılır? Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır

Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır ne demek? Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır kelimesi nasıl yazılır? Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır kökeni nedir? Karıncanın Zevali Gelince Kanatlanır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...