Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) Ne Demek? Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) ne demek? Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) kelimesi nasıl yazılır? Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) Ne Demek?
Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) Ne Demek?

Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) Ne Demek? Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Başını Taştan Taşa Çarpmak

Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak)

Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) ne demek? Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) kelimesi nasıl yazılır? Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) kökeni nedir? Kafasını Taştan Taşa Çarpmak (Veya Vurmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...