İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) Ne Demek? İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) ne demek? İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) kelimesi nasıl yazılır? İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) Ne Demek?
İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) Ne Demek?

İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) Ne Demek? İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Bir Şeyi Anlamak, Bir Sorunu Çözümlemek
Güç Bir Sorunu Çözemeyince Kestirip Atmak
Bir Konudan Veya İşten Uzak Durmak, Kaçmak

İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak)

İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) ne demek? İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) kelimesi nasıl yazılır? İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) kökeni nedir? İşin İçinden Çıkmak (Veya Sıyrılmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...