İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) Ne Demek? İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) ne demek? İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) kelimesi nasıl yazılır? İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) Ne Demek?
İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) Ne Demek?

İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) Ne Demek? İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Çok Dağınık, Kötü, Bozuk Veya Berbat Bir Duruma Gelmek

İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) Kelimesi Nasıl Yazılır? İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak)

İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) ne demek? İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) kelimesi nasıl yazılır? İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) kökeni nedir? İler Tutar Yeri Olmamak (Veya Kalmamak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...